Welkom

op de website van FotoKlub Duiven. Hier vindt u informatie over onze vereniging en de hobby die ons zo bezig houdt. Blader eens rustig over de website en bezoek vooral onze galerij.

Hier kunnen leden hun fotowerk tonen en kan iedereen ervan genieten en zelfs er een waardering aan geven. Voor alle informatie die u hier niet kunt vinden is het mogelijk om contact op te nemen via de contact pagina.

Kijk ook even hier voor meer informatie over fotograferen en de AVG.

Verder zijn wij ook actief op Facebook en nodigen iedereen uit om ook hier eens een kijkje te nemen.

Wij wensen iedereen veel kijkplezier…

3 weeks ago

Beste mensen, net bericht gekregen dat Duuve te Gek dit jaar NIET doorgaat. Wegens de slechte weersverwachting heeft de organisatie besloten het evenement af te blazen.

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Fotoklub Duiven

Een avondje op stap naar Nijmegen

1 month ago

Nijmegen in de avond

4 months ago

Dierenpension de Bongerd

4 months ago

Roeffeldag, we beginnen bij Raben Houtbewerking in Duiven.

Vanavond drukke avond, meer dan 70 foto's te bekijken

Fotoklub Duiven

Vanmiddag onze expositie ingericht bij het Liemers Museum. Ziet er mooi uit. Kom zelf maar kijken vanaf 28 april tot 2 juni 2019

Foto's uit het bericht van Fotoklub Duiven